Rob Koops | Referenties
15163
page-template-default,page,page-id-15163,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Referenties

Dit zeggen anderen

“Rob Koops heeft de straatquiz een paar keer met succes voor het Wereld Natuur Fonds gemaakt. Het bleek een geweldig rake manier om de stem van de straat even naar binnen te halen. De antwoorden van het publiek werkte. ontnuchterend én op de lachspieren. Sleutel tot de succesvolle quiz zijn Robs enthousiasme, zijn vermogen om onderwerpen snel te doorgronden en scherpe oog om de juiste karakters voor de camera te krijgen. Voor WNF was de straatquiz dé ideale afsluiter van een inhoudelijk seminar.” 

Dylan de Gruijl, persvoorlichter WNF

“Net als in zijn vele andere activiteiten is Rob als dagvoorzitter luchtig en creatief. Hij zorgde ervoor dat de zaal ontspande en leidde ons op een leuke manier van onderdeel naar onderdeel. Ik kan Rob dus aanbevelen als dagvoorzitter.”

Davied van Berlo, ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Rob heeft al een paar keer de rol als dagvoorzitter voortreffelijk ingevuld voor het SWV Onderwijs Dat Past! Met zijn enthousiasme daagt hij mensen op een vriendelijke wijze uit om actief mee te doen aan de bijeenkomst.”

Marianne van Kalmthout-Reijnen, Directeur-Bestuurder van het Samenwerkingsverband Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Onderwijs Dat Past

“Rob was een zeer energieke workshop leider rond Klantenfocus op onze jaarlijkse Euromaster Network meeting. Hij bereidt zich goed voor, leeft zich uitstekend in de doelgroep in en tijdens de workshop zelf is hij een vlotte, aangename animator en moderator.”

Koen Buyst, Directeur Retail Euromaster Nederland

“Rob heeft een feilloze antenne om te voelen waar de energie in de zaal zit èn om daar dan direct op aan te sluiten. Met Rob als dagvoorzitter is de dynamiek verzekerd.”

Jan van Ginkel, Algemeen Directeur Gemeente Zaanstad

“Als je zoekt naar iemand die serieus werk maakt van een vrolijkmakend dagvoorzitterschap, dan is Rob Koops een prachtige partner-in-organisation.”

Edwin van Houten, Hoofd Gehandicaptenzorg & Forensische Zorg Inspectie voor de Gezondheidszorg

“Enkele events met Rob als dagvoorzitter mogen organiseren. Rob Koops gaat meedenkend en verfrissend te werk. Hij zorgt voor een actief publiek en enthousiasme in de zaal!”

Lydia-José Projectsecretaris Platform O

“Rob is een uitnodigende voorzitter die de samenhang van een programma snel ziet en het publiek op een speelse wijze daar in meeneemt. Rob kan goed improviseren en verweeft dingen die gebeuren in de zaal meteen in zijn verhaal.”

Puck van Tilburg, Bestuursadviseur Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

“Een onuitputtelijke hoeveelheid energie en enthousiasme is wat Rob kenmerkt. Actueel, deskundig en altijd origineel. Rob is een absolute gangmaker en weet mensen te boeien. Een van de betere dagvoorzitters en aan te bevelen voor tal van bijeenkomsten.”

Thomas Pot, consultant bij MvR & Partners

“Rob Koops is creatief, een tikkeltje clownesk. Rob is een zeer kundig voorzitter en debatleider. Hij is functioneel adrem zonder de aandacht op zichzelf te vestigen. Met zijn creativiteit weet hij een extra luchtige inbreng te hebben. Het is prettig samenwerken met Rob. Een voorzitter die ook echt weet toe te passen wat je samen in de voorbereiding hebt afgesproken.”

Jeroen van der Geest, Algemeen Directeur SWB

“Tijdens diverse conferenties heb ik met Rob Koops samengewerkt. Altijd tot volle tevredenheid. Rob brengt veel energie in, zonder te overschreeuwen. Rob kan makkelijk mee met de inhoud en weet op het juiste moment de goede vraag te stellen. Een absolute kracht is het binnenhalen van het perspectief van de klant, client of burgers door middel van de straatquiz. Dit is krachtig, relevant en verfrissend. Naast al deze punten is Rob gewoon een fijne vent om mee te werken!”

Frank Philips, Yes! We Connect

“Rob heeft op prima wijze onze PinkRoccade Local Government klantendag geleid en een goede balans gevonden tussen de formele agenda en de informele sfeer.”

Han Knooren, Algemeen Directeur PinkRoccade