Rob Koops | Straatquiz
15122
page-template-default,page,page-id-15122,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Straatquiz

De klant aan het woord

‘Voor WNF was de Straatquiz de ideale afsluiter’ – Dylan de Gruijl, senior Persvoorlichter Wereld Natuur Fonds

Ook benieuwd wat men op straat weet over jouw organisatie? Hoe ze aankijken tegen het thema van de bijeenkomst. En welke verbetertips men heeft.

Met zijn camera gaat Rob de straat op, om burgers aan het woord te laten. Of het nu gaat over duurzaamheid, schuldhulpverlening, elektronisch patiënten dossier, veilig internet of de ijsberenpopulatie op de Noordpool. Bijna elk denkbaar onderwerp bracht hij in beeld.

Met als resultaat een interactieve Straatquiz over het thema van de bijeenkomst. Herkenbaar, verrassend en leerzaam. Wie van de aanwezigen in de zaal weet het beste wat er leeft op straat?

De Straatquiz duurt ongeveer 15 tot 20 minuten en kan worden gespeeld vanaf 25 tot meer dan 500 deelnemers. Rob  neemt stemkaarten mee met  een A en B zijde. De deelnemers in de zaal stemmen op antwoord A of antwoord B.

Degene die een fout antwoord hebben gegeven gaan  zitten. De mensen met het goede antwoorden mogen blijven staan en spelen verder.  Vaak blijft er een winnaar over. Die krijgt natuurlijk een prijs. Hij of zij wist immers het beste wat er leeft op straat.

Rob filmt, monteert en presenteert de Straatquiz zelf.