Rob Koops | Succesvolle Bijeenkomst
15235
page-template-default,page,page-id-15235,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Succesvolle Bijeenkomst

Het geheim

‘Op een persoonlijke wijze zorgt Rob voor verbinding tussen de mensen en het doel van de bijeenkomst’ – Peter Straling, Regiodirecteur Auris Regio Zuid

Of het nu gaat om een congres, seminar, kick-off, werkconferentie, prijsuitreiking, intermezzo, teamdag, teamoverleg, inspiratiesessie, brainstormsessie, event, evenement of een studiedag. Het geheim van een succesvolle bijeenkomst, is een bijeenkomst waar vorm en inhoud hand in hand gaan. Elkaar aanvullen en versterken. Een programma met korte krachtige afwisselende en interactieve onderdelen vol energie en betrokkenheid. Effectief en doelgericht. Met humor. Denk daarbij aan de Straatquiz stellingenspel, filmpjes, speeddates, pitches of andere interactieve werkvormen. En met workshops waarin echt gewerkt wordt. Samengewerkt.

Een heldere doelstelling vooraf, is onontbeerlijk. Kernvragen zijn:

–        Wie nodig je uit en waarom?

–        Wat wil je ze meegeven?

–        Hoe wil je dat de deelnemers naar huis gaan?

–        Hoe zorg je voor een goede borging en een goede follow-up

–        En wat gaat de client, consument of burger merken?

Als dagvoorzitter is Rob Koops een strikte tijdsbewaker. Eerder klaar zijn dan gepland is geen doel op zich. Maar uitlopen draagt zelden bij aan een succesvolle bijeenkomst.

Vooraf denkt Rob Koops graag mee over het ontwerp van jullie bijeenkomst. Over een goed en evenwichtig programma. Over de ideale zaalopstelling. Wel of geen pauzes. Podium of juist geen podium. Boeiende sprekers.

Hij leest vooraf kritisch het draaiboek door. En geeft indien nodig tips en verbeterpunten. Zijn jarenlange ervaring als dagvoorzitter en daarvoor als trainer bij de Baak Management Centrum VNO-NCW komen hierbij goed van pas.

Event design is maatwerk, want ieder event is uniek. En een goede bijeenkomst smaakt naar meer.

Ben je bezig om een bijeenkomst te organiseren of met het maken van een eventplanning? En op zoek naar een sparring partner? Rob denkt graag met je mee.